ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόεδρος ΕΝΙΘ: «Σε λίγο θα έχουμε πανδημία εμβολιασμένων – Λάθος να αφήνουμε τους εμβολιασμένους ανεξέλεγκτους»

1 min read

«Η πολιτική του “αφήνω ελεύθερο τον εμβολιασμένο να μπει οπουδήποτε και να κάνει οτιδήποτε χωρίς μέτρα σαν επιβράβευση και σαν κίνητρο για τον εμβολιασμό” είναι τελείως επικίνδυνη και δεν είναι κατά της διασποράς, είναι μέτρο υπέρ της διασποράς, αυτό το λέμε πολύ καιρό…» τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση η πρώην πρόεδρος της ΕΝΙΘ, Δάφνη Κατσίμπα σημειώνοντας ότι «σε λίγο μπορεί να έχουμε πανδημία με εμβολιασμένους μόνο».

  • Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι και οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί θα πρέπει να διενεργούν τακτικά επαναλαμβανόμενα τέστ καθώς και κολλάνε τον ιό και μεταδίδουν. Εκτίμησε επίσης ότι οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους με τη διενέργεια τέστ.

Χαρακτήρισε «τραγική» την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία μιλώντας για «ελάχιστο προσωπικό που υπερεξαντλείται και ελάχιστους εναπομείναντες αναισθησιολόγους και εντατικολόγους».

«Από πέρυσι το Μάρτιο ζητάμε την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις» τόνισε κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επαναλαμβάνει την «ίδια εγκληματική πολιτική» όσον αφορά τον τομέα της υγείας.

Για το έκτακτο βοήθημα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός στους υγειονομικούς η κ. Κατσίμπα έκανε λόγο για «λουκουμάκια» προσθέτοντας ότι το έκανε «επικοινωνιακά, για να δει ο κόσμος ότι μας φροντίζει, όμως δεν μας φροντίζει».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.