ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προβλέψεις για τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

1 min read

Οι αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Ιουνίου και οι επόμενες 4 εβδομάδες θα φιλοξενήσουν το αγαπητό ζώδιο του Καρκίνου.

Ενα ευνοϊκό χρονικό διάστημα, όπου οι ερωτικές σχέσεις θα αναβαθμιστούν! Στο στόχαστρο είναι οι επανασυνδέσεις και οι επίσημες πλέον δεσμεύσεις. Στα θετικά του ζωδιακού αυτού μήνα είναι και κάποιες αλλαγές που θα έρθουν στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Επανενώσεις ζευγαριών

Οι γενικότητες δεν είναι για εσάς. Εσείς έχετε ανάγκη από καθαρές και ειλικρινείς συζητήσεις, ειδικά μέσα στην αισθηματική σας σχέση που έχει χάσει αυτή την εποχή τον ενθουσιασμό της.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Επιτυχία

Ξεχάστε οριστικά τους καβγάδες και τις λεκτικές κόντρες που έγιναν μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες σάς δίνουν την ευκαιρία για σμίξιμο ακόμη πιο δυνατό.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Τυχερά συμβάντα

Ολα τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν μέσα στον δεσμό σας τείνουν να ξεχαστούν πια. Αυτό που πρέπει να γίνει από εσάς είναι να αλλάξετε άμεσα διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Αποφάσεις

Πολλά τα ψέματα και οι ανακρίβειες που έχετε ακούσει για αισθηματικά ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Να είστε πιο αυστηροί με όλους και με όλα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Υποστήριξη

Μπορείτε να φύγετε από τις στενωπούς της πίεσης που σας έχει προκαλέσει ο σύντροφός σας για να του δώσετε κάποιες απαντήσεις. Μιλήστε ανοιχτά και βάλτε τα όριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Νέα πρόσωπα
Ε
χετε κερδίσει τις εντυπώσεις και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα έχετε και καινούργιες προτάσεις για κάτι περισσότερο από ένα νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Σχέδια

Τα επαγγελματικά σας σχέδια επεκτείνονται και σας αποδίδουν οικονομική δυναμική που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ο άνθρωπός σας ίσως και να σας ανοίξει συζητήσεις για κοινό επίσημο πια μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Επενδύσεις

Οι μέρες έχουν εξαιρετικές όψεις πάνω στα υδάτινα ζώδια, που θα καταφέρουν να στρώσουν τις καταστάσεις που προβληματίζουν και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αναψυχή και διασκέδαση

Εσείς γενικότερα δεν έχετε χρόνο για να χάνετε με άτομα που δεν είναι  κοντά στις προσωπικές σας προδιαγραφές. Τουλάχιστον το προσεχές μέλλον θα έχει νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Ευμάρεια

Θα πρέπει να περιορίσετε τα λόγια σας. Ισως κάποιος να έχει ενοχληθεί από το έντονο ύφος. Κρατήστε μια πιο διακριτική στάση. Ολα μπορούν να ανατραπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Συναισθηματικά δώρα                          

Δεν έχει σημασία για εσάς η χιλιομετρική απόσταση. Οι μέρες σάς στηρίζουν για να συναντηθείτε με το ταίρι σας και να μιλήσετε για το κοινό σας πρόγραμμα στο άμεσο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Θετικές ανταποκρίσεις

Η ποιότητα της ερωτικής σας ζωής δεν είναι η καλύτερη. Είναι, όμως, μια αιτία για συζήτηση η οποία θα ξεκινήσει από το ταίρι σας. Συμπληρώστε και τη δική σας θέση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.