ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προανακριτική: Επεισόδιο ανάμεσα σε Πολάκη και Κυρανάκη – Πληροφορίες για σπρωξίματα

1 min read

Χαμός  στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μεταξύ του Παύλου Πολάκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη της ΝΔ και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας κάποια στιγμή σηκώθηκε και έσπρωξε τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Πριν από το σπρώξιμο ο κ. Πολάκης ενοχλημένος από περιεχόμενο των ερωτήσεων του Κώστα Κυρανάκη, τον αποκάλεσε «προβοκάτορα» δηλώνοντας ότι αρνείται να απαντήσεις στις ερωτήσεις του, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δεύτερου, ο οποίος του απάντησε  «είσαι κότα λειράτη».

Και φτάνουμε στο σπρώξιμο για το οποίο υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από έναν έντονο διάλογο που είχε ο κ. Κυρανάκης με τον κ. Πολάκη ο πρώτος κατευθύνθηκε στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που παρέμεναν καθιστοί αλλά διαμαρτύρονταν για ερωτήσεις του. «Είστε κότες κι εσείς. Είστε όλοι κότες», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά. Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας σηκώθηκε και τον έσπρωξε, λέγοντας «φύγε και σταματά να φωνάξεις πάνω από τα κεφάλια μας».

Από την πλευρά της ΝΔ ωστόσο, διαψεύδονται αυτοί οι ισχυρισμοί και τονίζεται ότι  αφού ο κ. Πολάκης αποχώρησε από την επιτροπή, κατευθύνθηκε στην πόρτα εξόδου και ο κ. Κυρανάκης. Τότε, σηκώθηκε ο βουλευτής Γκιόλας του ΣΥΡΙΖΑ και τον έσπρωξε. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο βουλευτής Θ. Παπαχριστόπουλος πήγε να συγκρατήσει τον κ. Γκιόλα για να μην υπάρξει μεγαλύτερη ένταση.

Οταν η συνεδρίαση της επιτροπής ξανάρχισε ο κ. Γκιόλας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ενώ και ο Κώστας Κυρανάκης την έκανε δεκτή σχολιάζοντας ότι τιμά τον συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ η συγγνώμη του, ανακάλεσε τις ανάρμοστες εκφράσεις που εκτόξευσε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.