ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Premiere League: Με κορωνοϊό ο Κλοπ – Υποστήριζε πως οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές αποτελούν κίνδυνο

1 min read

Εκτεθειμένος θα πρέπει να νιώθει ο Γιούργκεν Κλοπ  μπροστά στα δεκάδες εκατομμύρια των οπαδών της Λίβερπουλ από όλο τον κόσμο καθώς έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί με δηλώσεις του, στους ανεμβολίαστους, λέγοντας πως αποτελούν κίνδυνο για μια ομάδα.

Κι όμως να που τώρα ο ίδιος αν και τριπλά εμβολιασμένος βρίσκεται με κορωνοϊό και στερεί τον σύλλογο από τις υπηρεσίες του.

Έτσι, χωρίς τον προπονητή της θα παραταχθεί, η Λίβερπουλ, στο Λονδίνο για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «reds», ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τεστ κορωνοϊού κατά το οποίο το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Κάπως έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα μπει σε απομόνωση και να βγει θα πρέπει να εμφανίσει δύο ακόμη αρνητικά τεστ, κάτι που σημαίνει πως μοιραία θα μείνει εκτός τουλάχιστον για το εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Στον πάγκο θα καθίσει ο Πεπ Λάιντερς, άμεσος βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ.

Εμείς να θυμίσουμε τις πρόσφατές δηλώσεις του όταν έλεγε: «Δεν είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε έναν παίκτη, αλλά το σκέφτηκα και ναι, θα έχει επιρροή, σίγουρα», είπε ο Κλοπ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν σκεπτικός για το αν το θέμα του εμβολιασμού θα επηρεάσει την πολιτική μεταγραφών της Λίβερπουλ. Εάν ένας παίκτης δεν είναι καθόλου εμβολιασμένος, είναι μια συνεχής απειλή για όλους μας… Από οργανωτική άποψη, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αν θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις τα πρωτόκολλα, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις. Αν κάποιος (παίκτης) κολλήσει κορωνοϊό, και υπάρχουν άλλοι γύρω του, θα βρεθούν σε απομόνωση… Οπότε φυσικά αυτό επηρρεάζει όλη την ομάδα. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα «καταφύγιο» για ανεμβολίαστους παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί»
Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι οι δυο κατά τεκμήριο κορυφαίοι σύλλογοι της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, ενέργεια που εκτός από άχρηστη υγειονομικά(αφού έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν) είναι και κοινωνικά ρατσιστική.

Κάποιος θα πρέπει να επισημάνει σε όλους αυτούς τους κυρίους ότι οι τεράστιοι σύλλογοι που διοικούν έχουν εκατομμύρια οπαδούς και δεν απευθύνονται μόνο σε εμβολιασμένους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.