ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Premier League: Βρέθηκε τρόπος να χάσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα! Οριστική διακοπή ζητάνε αρκετές ομάδες

1 min read

Με τον κορονοϊό να έχει “χτυπήσει” για τα καλά πλέον τη Βρετανία το τελευταίο που δείχνει να έχει σημασία είναι το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, πολλές ομάδες να ζητάνε την οριστική διακοπή της σεζόν και την ακύρωσή της. 

“Βόμβα” βάζει σημερινό (27/3) δημοσίευμα της ιστοσελίδας “The Athletic”, το οποίο αναφέρει ότι αρκετοί ιδιοκτήτες ομάδων της Premier League κάνουν σκέψεις για οριστική διακοπή της σεζόν, αφού η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοϊό και στην Βρετανία είναι πλέον επικίνδυνη. 

Αν ισχύουν όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο στην τηλεδιάσκεψη της επόμενης εβδομάδας, που θα συζητηθεί η περαιτέρω αναβολή του πρωταθλήματος, να ακουστούν ακόμα πιο προωθημένες απόψεις που θα μιλάνε για οριστική διακοπή και ακύρωση της σεζόν. Κάτι το οποίος σημαίνει και μη στέψη πρωταθλήτριας ανάμεσα σε άλλα.

Μεγάλη χαμένη της υπόθεσης φυσικά αν γίνει αυτό, θα είναι η η Λίβερπουλ, η οποία πραγματοποιούσε μία ονειρική σεζόν μέχρι τη διακοπή και φαινόταν πως μόνο με ένα θαύμα ή μία… καταστροφή δεν θα πανηγύριζε την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια.

Στέλεχος της Premier League πάντως, που μίλησε ανώνυμα, φαίνεται να δήλωσε πως: “Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη σε αυτή την ιστορία, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένους. Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητάμε ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό”.

Δημοσίευση στα Social Media