ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πούτιν: Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν τα θεμέλια της παγκόσμιας τάξης για να οικοδομήσουν έναν κόσμο αμερικανικού τύπου

1 min read

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν την παγκόσμια τάξη πραγμάτων μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο προκειμένου να οικοδομήσουν έναν κόσμο αμερικανικού τύπου όπου «υπάρχει μόνο ένας  Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μήνυμα προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

“Οι σχέσεις μας (Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσική Ομοσπονδία – σημείωμα TASS), που είναι πολύ σημαντικό, έχουν υποβαθμιστεί. Και αυτό είναι εξ ολοκλήρου η αξία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν αυτοί που, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, άρχισαν να αναθεωρήστε τα αποτελέσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να οικοδομήσουμε έναν κόσμο αμερικανικού τύπου, μόνο ένας κύριος, ένας κύριος», είπε ο Πούτιν.

«Για να το κάνουν αυτό, άρχισαν να καταστρέφουν κατάφωρα όλα τα θεμέλια της παγκόσμιας τάξης που τέθηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – για να διαγράψουν την κληρονομιά τόσο της Γιάλτας όσο και του Πότσνταμ. Βήμα-βήμα άρχισαν να αναθεωρούν τον υπάρχοντα κόσμο διατάξτε, διαλύστε τα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου των όπλων», τόνισε ο πρόεδρος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.