ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Που ήταν οι μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής στο ψήφισμα για την Αγία Σοφία;

1 min read

“Το ψήφισμα του Δήμου Κομοτηνής: «Tο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, Αποφασίζει ομόφωνα: Εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόθεση και τους σχεδιασμούς της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει τον Ναό της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.”

Διαβάσαμε στο site tourkikanea.gr:

“Το ζήσαμε και πριν δύο χρόνια, επαναλήφθηκε και προ ημερών. Μόλις έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής οποιοδήποτε θέμα που αφορά την Τουρκία, είτε πρόκειται για κάποιαν αυτονόητη ελληνική διεκδίκηση, είτε για κάποιο ειδικό θέμα που την ενδιαφέρει, όλοι οι μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι είτε ψηφίζουν μονοκούκι αντίθετα με τους πλειονοτικούς είτε εξαφανίζονται!…

Προ διετίας ήταν το ζήτημα των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνταν στην Αδριανούπολη επί μήνες και ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζητήσαμε ψήφισμα υπέρ της απελευθέρωσής τους. Τότε κατηγορηθήκαμε ότι «διχάζουμε» με την συγκεκριμένη ενέργεια, γιατί αναδείχθηκε η κατάσταση που γράφουμε ανωτέρω. Παράλληλα δεχθήκαμε υβριστική επίθεση από ορισμένους μειονοτικούς συμβούλους γιατί ξεσκεπάσαμε την διγλωσσία και την εξάρτησή τους.

Τώρα, με το ψήφισμα του δημάρχου, που είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα, ποιος θα κατηγορηθεί; Ακούστηκε και το ωραίο, πως δεν πρέπει να έρχονται τέτοια θέματα στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε το τελευταίο να ασχολείται μόνο με τα σκουπίδια και τους παιδικούς σταθμούς, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη (κανονική) Ελλάδα!

Οφείλουμε να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο: η μειονοτική κοινωνία εκπροσωπείται κατά κανόνα από συμβούλους – δημάρχους – βουλευτές που είτε φοβούνται τον προξενικό μηχανισμό της Τουρκίας είτε έχουν συμφέρον να τον εξυπηρετούν, έστω σιωπώντας…”

Σπάρτακος Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.