ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πότε θα καταβληθεί η 7η Επιστρεπτέα Προκαταβολή «Παράθυρο» και για 8η Ερχεται διπλή πληρωμή για μειωμένα ενοίκια

1 min read

Με τις επιχειρήσεις να δοκιμάζουν τις αντοχές της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και Επιστρεπτέα Προκαταβολή 8 ανάλογα με το πώς θα λειτουργήσει η Οικονομία τον Απρίλιο.

Του Δημήτρη Χριστούλια

Με τις περισσότερες επιχειρήσεις να είναι είτε κλειστές με κρατική εντολή ή να υπολειτουργούν, η ρευστότητα αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση σημειώνεται ότι στο τέλος Απριλίου αναμένεται να δοθεί στους δικαιούχους και η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 συνολικού προϋπολογισμού 1 δισ. ευρώ.

Παράλληλα το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών σε ότι αφορά την περίοδο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, πόσες θα είναι οι δόσεις, τι θα ισχύσει για τα τεκμήρια, τι θα γίνει με τις αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές και τι θα ισχύσει με το τέλος επιτηδεύματος.

Διπλή πληρωμή για μειωμένα ενοίκια

Για τις μειώσεις ενοικίων, το υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζει διπλή πληρωμή, για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, εντός του Απριλίου ενώ αναφορικά με τυχόν εκκρεμότητες από προηγούμενους μήνες, οι ιδιοκτήτες ακινήτων να πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ώστε να προβούν σε διορθώσεις και να λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.