ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πότε πληρώνεται ο 13ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα Τι ισχύει για τις αναστολές

1 min read

Ο χρόνος των αναστολών θα κρίνει το ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από τον μικτό τρόπο υπολογισμού του Δώρου. Όροι και προϋποθέσεις καθορίζονται από υπουργική Απόφαση. Τι ισχύει για τις αναστολές. Παράταση των μέτρων και τον Ιανουάριο.

Περισσότεροι από 1.050.000 εργαζόμενοι που τέθηκαν σε αναστολή εντός του διαστήματος από 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου 2020 θα λάβουν την ερχόμενη Τρίτη 21 Δεκεμβρίου το Δώρο Χριστουγέννων τόσο από τον εργοδότη τους όσο και από το δημόσιο, ενώ εφόσον η αναστολή συνεχιστεί έως και τις 31 Δεκεμβρίου, το ποσό που υπολείπεται θα καταβληθεί από το δημόσιο έως τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Εντός των επόμενων ημερών και έως τις 31 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από έκτακτες και πάγιες πληρωμές, όπως ειδικές αποζημιώσεις Νοεμβρίου, οι συντάξεις Ιανουαρίου και βέβαια οι πληρωμές των επιδομάτων, που βάσει νόμου πραγματοποιούνται πλέον την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα, ήτοι στις 31 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, την τελευταία ημέρα του έτους έχει προγραμματιστεί να πληρωθεί και το «διπλό» ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε 256.562 νοικοκυριά.

Περισσότερα στο Euro2day

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.