ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πότε ανοίγουν τα σχολεία; Η κρίσιμη ημερομηνία και το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας

1 min read

Πώς θα γίνει όμως η σταδιακή επάνοδος των μαθητών στα σχολεία; Το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με ειδική ομάδα επιστημόνων προσπαθεί να βρει μια λύση για την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς.

Προτεραιότητα φυσικά θα δοθεί στους μαθητές της Γ΄ λυκείου, οι οποίοι προετοιμάζονται εδώ και καιρό για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η επιστροφή τους στα θρανία αναμένεται να ξεκινήσει σιγά σιγά μετά τις 10 Μαΐου, με το υπουργείο Παιδείας να μην θέλει σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει την υγεία κανενός .

Αν όλα έχουν πάει καλά έως τότε, εάν έχει περιοριστεί η εξάπλωση του ιού και οι συνθήκες είναι τέτοιες που να το επιτρέψουν, τότε οι μαθητές θα ξαναμπούν στις σχολικές αίθουσες.

Θα υπάρχουν πάντα φυσικά τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να μην υπάρξει ένα καινούργιο κύμα διασποράς του ιού. Μετά τους μαθητές της Γ΄λυκείου και αφού όλα θα πηγαίνουν καλά, λίγες ημέρες αργότερα, θα επιχειρηθεί να μπουν στις σχολικές αίθουσες και μαθητές άλλων τάξεων.

Έχει ήδη γίνει σαφές από την ηγεσία του υπουργείου ότι η σχολική χρονιά και οι πανελλαδικές δεν πρόκειται να χαθούν, καθώς θα υπάρξει παράταση του σχολικού έτους, και ίσως μία αλλαγή στη διάρκεια της σχολικής ώρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.