ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη

1 min read

Για το ωράριο λειτουργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη ενημέρωσε  ο ΟΑΣΑ, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» εξακολουθεί να πλήττει με σφοδρότητα την Αττική.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ, εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, ώστε να αποκατασταθεί, εκεί που το επιτρέψουν οι συνθήκες, η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από τα ΜΜΜ.

Μετρό -Ηλεκτρικός
Γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε και αύριο 17/2 να λειτουργήσει το τμήμα της γραμμής 1 του μετρό Πειραιάς – Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα να τεθεί σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά., εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.
Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, όπως και σήμερα, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Τραμ

Δρομολόγια θα διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και σήμερα σε όλη την Αττική καθώς και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όσα δρομολόγια επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν, θα ξεκινήσουν μετά τις 07.00.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο. Προτεραιότητα θα δοθεί αύριο στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των βορείων, νοτίων και δυτικών προαστίων.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας καθιστούν πολύ δύσκολη αύριο την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Στη διάρκεια της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων στις συγκεκριμένες γραμμές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.