ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πώς συνδέεται ο Αλβανός που δολοφονήθηκε στο βενζινάδικο με το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών

1 min read

Στο φως τη δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες για την υπόθεση του κυκλώματος επίορκων αστυνομικών με φερόμενο ως εγκέφαλο διοικητή Τμήματος Ασφαλείας στην Δυτική Αττική.

Πελάτης του κυκλώματος στο οποίο εμπλέκονται πολλοί αστυνομικοί και το οποίο προμήθευε ακόμα και βαρυποινίτες με πλαστές ταυτότητες και πλαστά διαβατήρια ήταν όπως αποδείχτηκε και ο 37χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο επί της Θηβών στην Νίκαια.

Το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, είχε εκδώσει νέα ταυτότητα στον 37χρονος πρατηριούχος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών και είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ανθρωποκτονίας, στο παρελθόν.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, οι περισσότεροι πελάτες του κυκλώματος είχαν βαρύ εγκληματικό παρελθόν, και απευθύνονταν στους επίορκους αστυνομικούς προκειμένου να το «ξεφορτωθούν». Μάλιστα, οι αμοιβές για τα πλαστά έγγραφα, έφταναν μέχρι και 30.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνα, στο χρηματοκιβώτιο του διοικητή Τμήματος Ασφαλείας στην Δυτική Αττική, εντοπίστηκε το ποσό των 320.000 ευρώ.

Με ποινικό παρελθόν ο 37χρονος που δολοφονήθηκε

vlcsnap 2021 11 17 20h42m54s765

Ο 37χρονος πρατηριούχος που έπεσε νεκρός στη Νίκαια σφαίρα των οι εκτελεστών του μπήκαν στο πρατήριο προσποιούμενοι τους πελάτες είχε κατηγορηθεί είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία ενός 30χρονου ομοεθνούς του στις 14 Φεβρουαρίου 2010 στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη. Το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από διασκέδαση, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από έναν άντρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν δύο κάλυκες πιστολιού των 9 mm, οι οποίοι εστάλησαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.

Από τα αποτελέσματά τους είχε προκύψει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη φονική ενέδρα ήταν ίδιο με εκείνο που κατείχε ο 37χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης και φέρεται ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Ωστόσο, ο 37χρονος απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες, καθώς έγινε δεκτός ο ισχυρισμός του ότι δεν χρησιμοποίησε εκείνος το όπλο, αλλά άλλο άτομο και ότι ο ίδιος δεν είχε καμιά σχέση με τη δολοφονία του 30χρονου ομοεθνούς του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.