ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πολωνία: Στρατιώτες «τυφλώνονται» από λέιζερ και φώτα των Λευκορώσων [vid]

1 min read

Συνεχίζεται η κλιμάκωση των εντάσεων στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία, με μετανάστες να έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες και να προσπαθούν να μπουν στην πολωνική επικράτεια. Βίντεο που δείχνει το φως της δημοσιότητας δείχνει στρατιώτες της Λευκορωσίας να ρίχνουν λέιζερ πάνω στους Πολωνούς, προκειμένου να τους δυσκολέψουν στο έργο τους να εμποδίσουν τους μετανάστες να περάσουν.

Επίσης αναφέρεται πως νωρίτερα είχαν κόψει τον φράχτη, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι έδωσαν δακρυγόνα στους μετανάστες για να τα πετούν στους Πολωνούς. Άλλες εικόνες επίσης δείχνουν Λευκορώσους να πυροβολούν προς τη μεριά των μεταναστών και να χρησιμοποιούν τα γκλομπς, προκειμένου να μην γυρίζουν πίσω και να προσπαθούν να περάσουν στην Πολωνία!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορεί την Λευκορωσία ότι προκάλεσε την κρίση στα σύνορα της, μέσω της προώθησης χιλιάδων μεταναστών που προσπαθούν να φτάσουν παράνομα στην Πολωνία. Στρατός και των 2 χωρών έχει συγκεντρωθεί στα σύνορα, με πολλούς να εκφράζουν φόβους για ξέσπασμα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=wZGB-r6S5cg&t=26s

Πηγή: Newsit / Φωτογραφία αρχείου Reuters

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.