ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πολιτικος σεισμος παρέμβαση του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης Αδιανόητο να παρακολουθείται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

1 min read

Αναφερόμενος στην παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου (του οποίου η θητεία ανανεώθηκε από την κυβέρνηση στο πρόσφατο ΚΥΣΕΑ) και τις υποκλοπές ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι «Αν ήμουν εγώ ο Α/ΓΕΕΘΑ θα είχα παραιτηθεί, ο Κ.Φλώρος βρίσκεται σε ομηρεία».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Attica, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας διαχειρίζεται «θέματα υψίστης ασφαλείας και έχουν στα χέρια τους το σοβαρότερο κομμάτι της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας».

Επίσης, τόνισε ότι «εάν δεν τους εμπιστευόμαστε (…) δεν χρειάζεται ούτε να τους παρακολουθούμε ούτε τίποτα… ζητάμε την παραίτησή τους».

«Δεν βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει, όχι δεν παρακολουθείται ή ναι παρακολουθείται για αυτό τον λόγο», σημείωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης σχετικά με το ζήτημα της παρακολούθησης του Κωνσταντίνου Φλώρου. Μάλιστα, υποστήριξε ότι αν ο ίδιος ήταν στη θέση του, θα είχε παραιτηθεί.

Τέλος, επισήμανε ότι έχει μπει μία «βόμβα» στο στράτευμα. «Δεν είναι καθόλου καλή εικόνα και στους απέναντι (σ.σ η Τουρκία), πιθανώς να τρίβουν και τα χέρια τους».

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, τόνισε, σε πρόσαφατη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8,  ότι «πρέπει να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου και να αποφασιστεί τελικά και να ξεκαθαριστεί αν επαρακολουθείτο ο ΑΓΕΕΘΑ και για ποιο λόγο».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.