ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πολάκης κατά Μητσοτάκη: «Του ROUTER και του λογισμικού το κάγκελο»!

1 min read

Τα Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη καταγγέλλει ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο με ανακοίνωση του για «απευθείας ανάθεση σε μια εταιρεία με 22.000 €, το project προμήθειας hardware και ανάπτυξης λογισμικού για ασφάλεια των αρχείων του.»

Μάλιστα ο κ. Πολάκης σημειώνει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία «φτιάχτηκε δυο (2) μήνες πριν της δώσουν τη δουλειά».

Επίσης σημειώνει πως είναι μια εταιρεία «με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ, χωρίς υπαλλήλους, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ έσοδο για όλη τη χρήση του 2019 τα χρήματα αυτής της ίδιας ανάθεσης!»

Η καταγγελία του κ. Πολάκη:

«Του ROUTER & του λογισμικού το κάγκελο & οι δύσοσμες αλχημείες στο Μαξίμου»

Ας αναλογιστούμε Αλήθεια, ποιοι μας κυβερνούν;

Ήρθε η ώρα να γίνει γνωστό τοις πάσι ότι… δεν είναι μόνο ο Μηταράκης και ο Χρυσοχοίδης με το όργιο αδιαφάνειας στο προσφυγικό, δεν είναι μόνο η Νικολάου με τα μπακάλικα και τις εταιρείες αμορτισέρ που αγόραζαν μάσκες και καθαριστικά για τις φυλακές, δεν είναι μόνο ο Πιερρακάκης που αναθέτει σε πρώην συνεργάτες του, δεν είναι μόνο ο Άδωνις που δίνει τη ζάχαρη στον Καραθανάση, δεν είναι μόνο οι διοικητές των ΥΠΕ (πχ Καρβέλης στην 6η) που δίνουν αναθέσεις σε συγγενείς τους…, είναι ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Προχθές, ο Μητσοτάκης είπε πως δεν βρήκε router στο Μαξίμου όταν παρέλαβε! Βέβαια, το ψέμα απαντήθηκε αρμοδίως και συγκεκριμένα από τη Γιάννα Πεππέ, πρ. Γενική Γραμματέα του Αλ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού. Αυτό όμως μας ώθησε, να ρίξουμε μια ματιά στα πεπραγμένα της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, ως Τομέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς και με την οικεία Ομάδα Τεκμηρίωσης που αυτός περιλαμβάνει.

Έτσι λοιπόν, προκύπτει τεράστιο ζήτημα (πρωτίστως ηθικό, αλλά και οικονομικό δευτερευόντως), όταν το γραφείο του Πρωθυπουργού της χώρας αναθέτει απ’ ευθείας σε μια εταιρεία με 22.000 € το project προμήθειας hardware και ανάπτυξης λογισμικού για ασφάλεια των αρχείων του. Σε μια εταιρεία που…:

που φτιάχτηκε δυο (2) μήνες πριν της δώσουν τη δουλειά

με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ!

χωρίς υπαλλήλους

με ΜΟΝΑΔΙΚΟ έσοδο για όλη τη χρήση του 2019 τα χρήματα αυτής της ίδιας ανάθεσης!

Και βέβαια, μια απλή έρευνα αγοράς καταδεικνύει ότι ακόμα και για την κορωνίδα του σχετικού εξοπλισμού, λογισμικού και ετήσιας συντήρησης, απαιτείται η μισή δαπάνη (12.000 € μαζί με τον ΦΠΑ! και «καλοπληρωμένα»). Εδώ το θέμα ξεκινάει από το Μαξίμου και τελειώνει στον κ. Δημητριάδη. Με αχυρανθρώπους και εταιρείες με «μπροστινούς» φαντάσματα, για να φαγωθούν ακόμα και τα ψίχουλα!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.