ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποιου κόμματος ήταν μέλος ο μαχαιροβγάλτης της 3ης Σεπτεμβρίου;

1 min read

Χθες το βράδυ με την ολοκλήρωση ενός ακόμα επεισοδιακού συλλαλητηρίου της αριστεράς, αστυνομικοί καταδίωξαν και συνέλαβαν 35χρονο στο κέντρο της Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου) ο οποίος κινούταν ύποπτα. Όπως αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ, πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι καθώς και σημαία κόμματος της αριστεράς. Την οποία κρύβουν στις φωτογραφίες οι ενημερωτικές ιστοσελίδες!

Στα χρόνια όμως της «Χρυσαυγιάδας» ακολουθούσαν… άλλη τακτική! Αρκούσε ένα εθνικιστικό… αυτοκόλλητο στην ντουλάπα κάποιου νεαρού για να χαρακτηριστεί «μέλος της εγκληματικής οργάνωσης» και σαν βροχή δημοσιεύανε φωτογραφίες των «πειστηρίων». Εάν στην κατοχή του είχε και καμία… εφημερίδα μας, τότε ήταν… σιγουρότατα «μέλος της Χρυσής Αυγής!» Είναι οι ίδιοι που υιοθετούσαν κάθε ανοησία που εκστόμιζαν οι περίφημοι «προστατευόμενοι μάρτυρες», για τις οποίες η Εισαγγελέας στην δίκη της Χρυσής Αυγής είχε πει χαρακτηριστικά ότι… αντιβαίνουν στην κοινή λογική!

Τώρα σιωπή για μια σύλληψη (και την πολιτική ταυτότητα) ενός αριστερού που συμμετείχε στην χθεσινή διαδήλωση με… μαχαίρι! Να δείτε που το ήθελε να κόψει… χόρτα στην 3ης Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.