ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποιος κατασκόπευε ποιον: Η ροζ ιστορία του Έντι Ράμα με Ελληνίδα διπλωμάτη..

1 min read

Ο λαλίστατος πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ψάχνει ολοένα να πει κάτι για τον νυν πρωθυπουργό και πολιτικό του αντίπαλο, Έντι Ράμα.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Opinion»  του Μπλέντι Φεβζίου στην τηλεόραση ‘Κλαν’ αναφέρθηκε στον παλιό έρωτα του Έντι Ράμα με μια Ελληνίδα από τη διπλωματική αποστολή της Ελλάδας στα Τίρανα.

Τότε, ο Ράμα δεν ασχολούνταν με την πολιτική, τον είχε συνεπάρει η ζωγραφική. «Δεν είναι γνωστό εάν τον είχε στρατολογήσει η Ελληνίδα», είπε ο Μπερίσα, παραδεχόμενος ότι ο Ράμα ήθελε να την νυμφευθεί.

«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια. Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα … από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας.

Την εποχή εκείνη- συνεχίζει το στόρι ο Μπερίσα- τα μέσα ενημέρωσης είχανε γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του. Είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής, είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Μπερίσα είπε ότι οι (μυστικές) υπηρεσίες της εποχής  έβλεπαν την Ελληνίδα διπλωμάτη και το …θήραμά της με υποψία …κατασκοπείας, «και τα λέω αυτά γιατί τα δεδομένα έχουν πλέον αποχαρακτηρισθεί».

Η παρέμβαση του Λόρεντς Βανγέλ που ήταν στο στούντιο επιβεβαίωσε  τα λόγια του Μπερίσα λέγοντας «είναι αλήθεια ότι μια Ελληνίδα διπλωμάτης βρισκόταν στα δημοσιογραφικά στόματα εκείνη την εποχή».

Ο Μπερίσα θα τονίσει ότι η υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε όλες τις δραστηριότητες των διπλωματών και με όσους μιλούσαν ή έκαναν παρέα,  θεωρούνταν ύποπτοι κατασκοπείας.

Θα συμπληρώσει ότι όταν, λίγο αργότερα,  η Ελληνίδα διπλωμάτης μετατέθηκε στο Παρίσι,  ο ζωγράφος τότε  Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα…

Ιστορίες…Ροζ

Πηγή: echedoros

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.