Ποιος είναι αυτός που απειλεί να σπάσει τα πόδια Ελλήνων αξιωματούχων!

Newskamatero

Ποιός είναι ο επικεφαλής των συμβούλων του Ερντογάν Γιγκίτ Μπουλούτ, ο οποίος –σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίκτυο– απείλησε τον Έλληνα πρωθυπουργό και υπουργούς ότι θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια, όποιου αποπειραθεί να ανέβει στα Ίμια;
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, τις οποίες διασταυρώσαμε, ο Γιγκίτ Μπουλούτ είναι απόγονος Tουρκοκρητικών και γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, την οποία μάλιστα μιλάει με τη χαρακτηριστική κρητική προφορά. Μετά το πραξικόπημα του στρατηγού Κενάν Εβρέν το 1980, ο Μπουλούτ είχε έλθει στην Ελλάδα σαν πολιτικός πρόσφυγας.

Είχε εγκατασταθεί στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και στα Χανιά το 1981-82. Εργαζόταν ως μεταφραστής σε Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες, οι οποίοι έρχονταν σε επαφή με ελληνικές οργανώσεις συμπαράστασης στους διωκόμενους. Από τότε κάποιοι είχαν εκφράσει υποψίες ότι πιθανόν να εργαζόταν για λογαριασμό των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο εν λόγω, λοιπόν, προσκολλήθηκε στο περιβάλλον του Ερντογάν και ανελίχθηκε στη θέση που κατέχει σήμερα. Πρωτοστατεί σε ανθελληνισμό και οι πρόσφατες δηλώσεις του είναι χαρακτηριστικές και του ήθους και του ύφους του. Υπενθυμίζουμε πως δήλωσε ότι στην περίπτωση που κάποιος Έλληνας αξιωματούχος επιχειρήσει να κάνει κάτι τέτοιο, η Τουρκία θα αντιδράσει με τέτοιο τρόπο που η Αθήνα θα νοιώσει την τουρκική οργή, η οποία θα είναι χειρότερη από αυτήν στην Αφρίν.

Οι δηλώσεις Μπουλούτ έγιναν με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια για να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού το 1996. Και μόνο το γεγονός ότι η Τουρκία δημιουργεί θόρυβο για μία εκδήλωση τιμής σε νεκρούς είναι ενδεικτικό του πολιτισμού της τουρκικής πολιτικής ελίτ.

slpress.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Ξεπούλημα» στη Wall: Η χειρότερη εβδομάδα των τελευταίων 2 ετών

Η αμερικανική οικονομία πρόσθεσε 200.000 θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπ. Εργασίας Τη χειρότερη εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2016 κατέγραψε η Wall Street, με τον δείκτη Dow Jones να καταγράφει απώλειες 650 μονάδων, καθώς τα ισχυρότερα των αναμενόμενων στοιχεία για τις θέσεις εργασίας «έστειλαν» […]