Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν αποζημίωση για θεραπείες ειδικής αγωγής

Newskamatero

Έως τις 31 Μαΐου το μεταβατικό διάστημα

Ορίζεται μεταβατικό διάστημα έως 31 Μαΐου, για την υποβολή των αδειών – βεβαιώσεων άσκησης επαγγέλματος των θεραπευτών ειδικής αγωγής και από 1 Ιουνίου, δεν θα αποδίδονται δαπάνες για θεραπείες χωρίς την κατάθεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος των θεραπευτών, διευκρινίζει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Υπόχρεοι της υποβολής αδειών – βεβαιώσεων είναι μόνον οι εκτελούντες τις θεραπείες. Οι σφραγίδες των εκτελούντων τις συνεδρίες θεραπευτών, θα πρέπει να αναγράφουν, πέραν των λοιπών στοιχείων, τον αριθμό πρωτοκόλλου αδείας – βεβαίωσης, το έτος έκδοσης και την εκδούσα αρχή (τα στοιχεία δύναται να συμπληρώνονται και χειρόγραφα). Σχετικά με τους ειδικούς παιδαγωγούς, διευκρινίζεται ότι, δεν υφίσταται θεσμικό πλαίσιο που αφορά την έκδοση άδειας άσκησης επαγγέλματος, καθόσον αυτοί είναι παιδαγωγοί, απόφοιτοι των παιδαγωγικών τμημάτων.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Παυλόπουλος σε Κάρολο: Ευελπιστούμε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τους μακροχρόνιους ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με το Ηνωμένο Βασίλειο υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την προσφώνηση του στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του πρίγκηπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης. «Αυτή η μακρά παράδοση στις διμερείς μας σχέσεις σε συνδυασμό με τους δεσμούς φιλίας που […]