ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι των παροχών κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ

1 min read

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, της Τρίτης 17 Ιουλίου, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους των παροχών του νέου προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα στην επεξεργασία των στοιχείων που είχαν διατεθεί από τον ΕΦΚΑ και την ΗΔΙΚΑ για όσους είχαν υποβάλει αιτήσεις αντιμετωπίστηκαν πριν λίγες ημέρες και οι πίνακες ετοιμάστηκαν άμεσα.

Με την ανάρτηση τους, όσοι διαπιστώσουν ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί στους δικαιούχους και θεωρούν ότι κανονικά θα έπρεπε να είχαν μπει στους προσωρινούς πίνακες, θα έχουν χρονικό περιθώριο 2 ημερών για να υποβάλλουν, διαδικτυακά, ένσταση. Αφότου εξεταστούν οι ενστάσεις, θα δημοσιοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους, οι οποίοι στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα voucher που τους αναλογούν.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2019, μεταξύ άλλων, είναι: α) εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες που κατά το έτος 2018 είχαν 50 ημέρες εργασίας με ασφάλιση ή β) έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή γ) συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά.

Δημοσίευση στα Social Media