ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποιες πληρωμές θα γίνουν από το κράτος την επόμενη εβδομάδα

1 min read

Κύριες και επικουρικές συντάξεις, επιδόματα ΟΠΕΚΑ, επίδομα θέρμανσης, επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων για τον Δεκέμβριο θα καταβληθούν στους δικαιούχους από την Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Του Δημήτρη Χριστούλια

Ξεκινά την Δευτέρα η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων ενώ εντός της επόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν στους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης, η επιστρεπτέα προκαταβολή 5, τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων.

Κύριες και επικουρικές συντάξεις

Οι συντάξεις του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΟΤΕ και Τραπεζών θα καταβληθούν:

*Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9

*Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8

*Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

*Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, ΕΤΑΤ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα πληρωθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημαεπίδομα γέννησης, επίδομα στέγασης, αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, επίδομα ομογενών και επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Δώρο Χριστουγέννων

Την επόμενη εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα καταβληθεί από το κράτος η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο σε όσους εργαζόμενους ήταν σε αναστολή εργασίας.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταβληθεί σε όσους επαγγελματίες αλλά και επιχειρήσεις είχαν μείωση του τζίρου άνω του 20% το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020.

Επίδομα θέρμανσης

Ξεκινά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης σε 692.879 δικαιούχους, για τους οποίους έχει εγκριθεί η αίτηση, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει δαπάνες διπλάσιες του επιδόματος έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Δημοσίευση στα Social Media