ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποια κανάλια θα δείξουν το ΠΑΟΚ – Μπενφίκα Μάχη για τους ομίλους του Champions League

1 min read

Την προσπάθεια του να κάνει ακόμα ένα βήμα για την είσοδο του στους ομίλους του Champions League θα συνεχίσει την Τρίτη (15/9, 21:00) ο ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενήσουν στην Τούμπα τη Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από δύο κανάλια.

Συγκεκριμένα τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τη μετάδοση του αγώνα μέσα από το Novasports 2 HD, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από το Open TV που είναι πανελλήνιας εμβέλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open TV:

«Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα σε μία νοκ άουτ μονομαχία με φόντο τα αστέρια του UEFA Champions League. To OPEN προσφέρει σε όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά για τη free to air τηλεόραση τη σπουδαία αναμέτρηση.

Σε μία δύσκολη εποχή, που οι Ελληνες φίλαθλοι δεν έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στις εξέδρες, το OPEN ανοίγει το γήπεδο της Τούμπας σε όλους!

Την Τρίτη στις 21:00 έρχεται στο OPEN προς λεπτό η σπουδαία μάχη του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League απέναντι στην πανίσχυρη Μπενφίκα, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη.

To OPEN βάζει τους τηλεθεατές στο κλίμα του κρίσιμου αγώνα με την pre game εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με την Τούμπα. Λίγο μετά τις 20:30, οι Γρηγόρης Ατρείδης και Αλέξανδρος Ξενικάκης θα δώσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο μονομάχων.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ακολουθεί η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την τεχνική ανάλυση του ματς.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μην χάσετε τη ζωντανή και ελεύθερη μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για τα προκριματικά του UEFA Champions League, αποκλειστικά στο OPEN!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.