Πα. Οκτ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΠΟΕΔΗΝ: Βάζουν “λουκέτο” στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας

1 min read

Σοβαρές καταγγελίες κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ  «ο διοικητής μετακίνησε τον Συντονιστή διευθυντή της χειρουργικής κλινικής από την Κυπαρισσία σε κενή οργανική θέση νοσοκομείο Καλαμάτας. Πλέον, στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, μένουν μόνο δύο επικουρικοί χειρουργοί, που δεν μπορούν χωρίς κάλυψη διευθυντή να χειρουργήσουν. Άρα τα χειρουργεία οδηγούνται σε λουκέτο».

Όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές, ήδη «στην Κυπαρισσία χειρουργεία γίνονται μόνο μια φορά την εβδομάδα – όταν ο συντονιστής διευθυντής επιστρέφει από την Καλαμάτα…».

Η μετακίνηση του διευθυντή χειρουργού φαίνεται πως δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, σε κενή οργανική θέση στην Καλαμάτα τοποθετήθηκε και η διευθύντρια νεφρολόγος, την ώρα μάλιστα που δεν υπάρχει άλλος γιατρός με ειδικότητα νεφρολόγου στην Κυπαρισσία»!

Αυτό σημαίνει ότι η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, η οποία ανακαινίστηκε πρόσφατα και εξυπηρετεί 22 Νεφροπαθείς, μένει χωρίς γιατρό!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.