ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πλοίο πλέει ακυβέρνητο έξω από το λιμάνι του Πειραιά – Στο σημείο ρυμουλκά

1 min read

Ανεξέλεγκτο πλέει ανοιχτά του Πειραιά το πλοίο «Παναγία Αγιάσου». Το πλοίο ήταν παροπλισμένο και αγκυροβολημένο, ωστόσο παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν και βρίσκεται ανεξέλεγκτο ανοιχτά του Πειραιά.

Στο σημείο πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ που παρασέρνουν το πλοίο, ενώ στο σημείο σπεύδει ρυμουλκό.

Το πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά βγήκε στα ανοικτά καθώς έσπασαν οι κάβοι που το κρατούσαν δεμένο.

Στο σημείο πνέουν άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύει από το πρωί για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό.

Από τον Πειραιά ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του Blue Star 2 (07:25) για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα και του Blue Star Paros (07:30) για Σύρο-Τήνο-Μύκονο.

Τροποποιήσεις αναμένονται και σε άλλα δρομολόγια, καθώς οι άνεμοι στο Αιγαίο φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ, συνεπώς όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν προηγουμένως με τα λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 30 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων από τους δρόμους της Αττικής και πάνω από είκοσι από τη Στερεά Ελλάδα και το Άργος.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση