ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πλήθος κόσμου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κοζάνης

1 min read

Χθες το βράδυ χιλιάδες νέοι και νέες γέμισαν ασφυκτικά την κεντρική πλατεία της πόλης, σε ένα πάρτι με αποκριάτικους ρυθμούς που κράτησε έως τις πρωινές ώρες. Πρόκειται για την καθιερωμένη «Γιορτή νεολαίας» που οργανώνει το τοπικό συμβούλιο νέων της πόλης και που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των νέων από όλα τα μέρη της χώρας και έχει γίνει ένας από τους σταθερούς θεσμούς της κοζανίτικης Αποκριάς.

Η Κοζάνη καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, είχε την ατμόσφαιρα μιας μεγάλης γιορτής, με αυτοσχέδια και αυθόρμητα γλέντια στα στενά της πόλης όπου δεκάδες ορχήστρες πνευστών και χάλκινων έδιναν τον ρυθμό του γλεντιού. Το βράδυ, οι χιλιάδες επισκέπτες γύρω από την κεντρική πλατεία χόρευαν και ξεφάντωναν στο πνεύμα της Αποκριάς.

Ο δήμος Κοζάνης για την πιο ευχάριστη παραμονή των επισκεπτών, οργανώνει δωρεάν περιηγήσεις στα ιστορικά μνημεία και αρχοντικά της πόλης ενώ όλα τα μουσεία και επισκέψιμα αρχοντικά είναι ανοικτά να υποδεχτούν το κοινό.

Η ηλιοφάνεια και οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες διευκόλυναν την έξοδο από τα μεγάλα αστικά κέντρα με αποτέλεσμα τα ξενοδοχεία σε όλη την ΠΕ Κοζάνης αλλά και στους γειτονικούς νομούς να είναι γεμάτα και όπως εκτιμούν στην οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων του δήμου σήμερα, που οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την παρέλαση και το άναμμα των φανών σε όλη την πόλη, η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media