ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Πλάτες»Θεοδωρικάκου σε Πακιστανούς: Δεν υπάρχει απαγόρευση συνάθροισης – Αν φορούσαν μάσκα δεν θα είχαμε πρόβλημα

1 min read

Μετά το επικοινωνιακό σόου που στήθηκε χθες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και των εκπροσώπων της πακιστανικής κοινότητας, η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει «πλάτες» στους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έκαναν κατάληψη στο Σύνταγμα. 

Την ώρα που οι Έλληνες ήταν στα σπίτια τους και η ΕΛ.ΑΣ κυνηγούσε πολίτες… στις τουαλέτες (έγινε πρώτο θέμα από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ένα πάρτι στις τουαλέτες) οι Πακιστανοί ξεσάλωναν στο Σύνταγμα, καθώς είχαν διοργανώσει πάρτι και δημοσίευαν προκλητικά βίντεο. Μάλιστα εκτενές αφιέρωμα στον πάρτι των Πακιστανών έκανε μέχρι και ΜΜΕ του Πακιστάν! 

Και σε όλο αυτό η κυβέρνηση αντί να απαντήσει με πυγμή απάντησε με ένα επικοινωνιακό σόου, καθώς στάθηκε στο αίτημα των Πακιστανών να διαγραφούν τα περίπου 60 πρόστιμα που έκοψε η ΕΛ.ΑΣ για μη χρήση μάσκας. 

Οι Πακιστανοί στάθηκαν στις δηλώσεις των ίδιων των στελεχών της κυβέρνησης, οι οποίοι υποστήριζαν τις προηγούμενες ώρες ότι οι αλλοδαποί… «δεν γνώριζαν» και γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν να μην πληρώσουν ούτε τα χρήματα για τα πρόστιμα. 

Και φυσικά οι δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκαλούν την κοινή γνώμη, καθώς επί της ουσίας υποστηρίζει ότι όσα έκαναν οι Πακιστανοί στο Σύνταγμα ήταν… νόμιμα, πλην τη μη χρήση μάσκας βεβαίως. 

Ο Τ.Θεοδωρικάκος είπε ότι «δεν υπάρχει απαγόρευση συνάθροισης» και συνέχισε λέγοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στο σπίτι κανενός να είναι με φίλους του, με γνωστούς του» σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι αυτό που απαγορεύονται είναι να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις με εμπορικό χαρακτήρα.

«Δεν μπορείς να μεταφέρεις στο σπίτι σου το νυχτερινό μαγαζί, δεν μπορείς να επινοικιάσεις μηχανήματα και dj και να κάνεις τέτοιου είδους εκδηλώσεις μαζικού και κερδοσκοπικού εμπορικού χαρακτήρα» τόνισε.

«Εάν σε έναν χώρο οικογενειακής εστίας, μαζευτούν άνθρωποι και τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, είναι εμβολιασμένοι και τηρούν μάσκες, δεν έχει δικαίωμα κανένας να μπει σπίτια σας» είπε.

Η αστυνομία είχε τρεις επιλογές, όπως επεσήμανε: «Να μην κάνει τίποτα, θα ήταν λάθος. Να τηρήσει τον νόμο, το έπραξε. Να διαλύσει το πλήθος με τη βία».

«Η δική μου ευθύνη είναι να προστατεύω την ασφάλεια των πολιτών. Μπορεί κανείς να σκεφτεί αν είχε ασκηθεί βία, παραμονή βράδυ στο Σύνταγμα, ποια θα ήταν η εικόνα της Ελλάδας παγκοσμίως;» παρατήρησε ακόμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.