ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πιθανή άμεση πώληση Μακέντα

1 min read

Προεργασία για την απόκτηση τερματοφύλακα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι έτοιμος να ξεκινήσει ο Πιέρ Ντρεοσί για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα του Σωκράτη Διούδη στη μέση είναι χρόνιο!

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Οι πράσινοι θα μελετήσουν προσεκτικά το μέγεθος του προβλήματος του 27χρονου διεθνή Έλληνα γκολκίπερ, το οποίο υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό και έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Άλλωστε, σε αρκετά φετινά ματς ο Διούδης αγωνίστηκε, κάνοντας πριν τους αγώνες ένεση, προκειμένου να περιοριστούν οι ενοχλήσεις.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σε περίπτωση που αυτές δείξουν ότι είναι δύσκολη η οριστική αποκατάσταση του προβλήματος, τότε το τριφύλλι θα ξεκινήσει προεργασία και θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα τον προσεχή Ιανουάριο.

«Πιθανή άμεση πώληση Μακέντα από τον Παναθηναϊκό – Ποιοι οι λόγοι»!

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε αθλητική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής!

Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους πράσινους, αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα παραμείνει στον σύλλογο μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το γεγονός ότι υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό ο Καρλίτος σε συνδυασμό με την τακτική προσέγγιση του Λάζλο Μπόλονι που εμπεριέχει έναν επιθετικό κορυφής, προσφέρει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να έχει ανοιχτά αυτιά και μάτια στις διεθνείς αγορές και να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο πώλησης του Μακέντα σε κλαμπ του εξωτερικού.

Επιπλέον, ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει ο Μακέντα στο διάστημα της παρουσίας του Ρουμάνου προπονητή στον πάγκο της ομάδας δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ υπάρχει και η αίσθηση ότι αγωνίζεται περισσότερο για τα στατιστικά του παρά για το σύνολο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.