ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πίστη για την πρόκριση ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λουκέρνη

1 min read

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδέχονται τον ρόλο του φαβορί απέναντι στους Ελβετούς και καλούνται να το δέιξουν απόψε το βράδυ στο Γ. Καραϊσκάκης – Οι έντεκα που επέλεξε ο Πέντρο Μαρτίνς

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του για το ποιος είναι το φαβορί στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:00, Nova Sports 2), αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα λοιπόν σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα μπροστά στον κόσμο τους, με τεχνικό τιμ και παίκτες να αποδέχονται ότι οφείλουν να είναι έτοιμοι και να περάσουν τους Ελβετούς.

Σε μια νοκ άουτ σειρά, ωστόσο, εάν δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή, ελλοχεύει κίνδυνος σοβαρής «ζημιάς» και αυτό είναι κάτι που θέλει να αποφύγει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει αποφασίσει εδώ και σχεδόν 10 ημέρες ποια 11άδα θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Ελβετούς, τη δοκιμάζει διαρκώς το τελευταίο διάστημα και αυτή την 11άδα θα δούμε και το βράδυ, στο Φάληρο.

Η 11άδα της αναμέτρησης με τη Λεγκανές δεν θα αλλάξει, παρά τις όποιες δοκιμές έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Πορτογάλος. Ούτε ο ίδιος άλλαξε κάτι, άλλωστε, επιλέγοντας απλώς κάποιες δοκιμές με τον Τοροσίδη, τον Μεριά και τον Βρουσάι, οι οποίες, όμως, δεν θα εφαρμοστούν από την αρχή. Διότι η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τους: Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Γκερέρο.

Αυτούς τους 11 δοκίμασε και χθες ο Μαρτίνς, με αυτούς έκανε την τακτική, με αυτούς και τη δουλειά στις στημένες φάσεις. Μάλιστα, αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι ο Πορτογάλος δούλεψε σε μια σειρά από διαφορετικές συνθήκες που μπορεί να προκύψουν μέσα στον αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει. Αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Διότι το βασικό ζητούμενο για τον προπονητή του είναι να πιέσει σωστά και κυρίως να «χτίσει» με σωστό τρόπο τις επιθέσεις του και να βρει δρόμους προς τα δίχτυα της Λουκέρνης. Με την ανάπτυξη να είναι το βασικό κομμάτι της τακτικής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λουκέρνη, το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας του Ρενέ Βάιλερ είναι το γεμάτο βαθιές μπαλιές παιχνίδι της. Μάλιστα, ο βασικός τρόπος ανάπτυξής της είναι από τα άκρα. Με τους δύο εξτρέμ και τους μπακ να κάνουν σέντρες από… κάθε σημείο το γηπέδου, σημαδεύοντας κατά βάση το δεύτερο δοκάρι, όπου βρίσκεται συνήθως ένας από τους πανύψηλους επιθετικούς που διαθέτει η Λουκέρνη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει σε όλες τις λεπτομέρειες και το μεσημέρι θα δείξει και βίντεο στους παίκτες του, ώστε να εξηγήσει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν στο παιχνίδι. Βίντεο που θα είναι το δεύτερο, μετά το πρόσφατο, με την παίκτη προς παίκτη ανάλυση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.