ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πήρε το «Clasico» και «κλείδωσε» το πρωτάθλημα με υπογραφή… Ράκιτιτς η Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Σε ένα “Clasico” με λίγες φάσεις και αρκετά νεύρα η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει και πάλι νικήτρια από το “ Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, επικρατώντας με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Ιβάν Ράκιτιτς στο 26′ .

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του κέρδισαν για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, αυτή τη φορά για τη La Liga, την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα αυτή ήταν η 96η νίκη σε “Clasico” με τους “μπλαουγκράνα” να παίρνουν το προβάδισμα για πρώτη φορά στις μεταξύ αναμετρήσεις των δυο ομάδων από το 1931. Χαρακτηριστικά η Μπαρτσελόνα έχει 96 νίκες, η Ρεάλ 95 και 51 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξέφυγε δέκα βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ είναι στο +12 από τη “Βασίλισσα”.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Ρεγκιλόν, Μόντριτς, Καζεμίρο (75′ Ίσκο), Κρόος (56′ Βαλβέρδε), Μπέιλ (61′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ (71′ Βιντάλ), Μέσι, Σουάρες, Ντεμπελέ (78′ Κουτίνιο).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.