ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν τον Βαξεβάνη για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του: «Συνδέεται με το σκάνδαλο Φουρθιώτη»

1 min read
  • Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, χθες με άρθρο του έριξε «βόμβα» σχετικά με την ύπαρξη συμβολαίου θανάτου εναντίον του, το οποίο όπως υποστηρίζει το έκλεισε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Τώρα πηγές της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να επιβεβαιώνουν μέρος των λεγομένων Βαξεβάνη, καθώς σύμφωνα με τη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, οι αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υποστηρίζουν ότι από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε συσχέτιση της καταδίωξης στην Εκάλη με τα καταγγελλόμενα Βαξεβάνη για την υπόθεση Φουρθιώτη.

  • Ο κ.Βαξεβάνης είχε καταγγείλει πως οι άνδρες που πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. στην Εκάλη με καλάσνικοφ ήταν εκείνοι που θα «εκτελούσαν» το συμβόλαιο εναντίον του.

Ο κ.Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί μεσοβδόμαδα τα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, που έχει αναλάβει την έρευνα για την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του, η οποία ο κ.Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι ήταν «στημένη» από τον ίδιο.

  • Σημειώνεται ότι οι δράστες της συμπλοκής με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. είχαν πετάξει στο σημείο ένα σακίδιο το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και, κατά πληροφορίες, από την εξερεύνηση προέκυψαν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Υπενθυμίζουμε πως η εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες Βαξεβάνη, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή για αύξηση της φρουράς του δημοσιογράφου. 

Δημοσίευση στα Social Media