ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πήγε στο νοσοκομείο, δεν τον δέχτηκαν και πέθανε λίγη ώρα μετά

1 min read

Ο 49χρονος ζήτησε βοήθεια από το Νοσοκομείο, καθώς είχε πόνους στο στήθος, αλλά τον… παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά οικογένεια 49χρονου, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ζητώντας πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο πήρε την απάντηση πως δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και πως πρέπει να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο άτυχος άντρας, λίγα μέτρα έξω από το Νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

«Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί δεν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε έναν συνάνθρωπό μας», αναφέρουν μέλη της οικογένειας του εκλιπώντος, οι οποίοι κατηγορούν τους υπευθύνους του νοσοκομείου για έλλειψη ανθρωπιάς.

«Ανθρωπιά τέλος», αναφέρει ο σύζυγος της αδελφής του 49χρονου.

«Απαράδεκτοι! Αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε Έλληνα ή άλλον συνάνθρωπό μας», αναφέρουν οι οικείοι του, που ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα

Τι απαντά το Νοσοκομείο

Ο διοικητής  του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Ηλίας Θοδωρόπουλος, δήλωσε στο pelop.gr ότι το θέμα είναι υπό διερεύνηση, καθώς σύμφωνα με τις προφορικές εξηγήσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, που είδαν το βράδυ της Τετάρτης τον άτυχο άνδρα, δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο 49χρονος έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο και ανέφερε πόνο στην πλάτη πιθανόν από ψύξη, όπως ο ίδιος δήλωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου, και γι’ αυτό το λόγο του πρότειναν να επισκεφθεί το ΠΓΝΠ στο Ρίο, που εφημέρευε.

«Δεν είχε κάποια δείγματα που να φανερώνουν σοβαρό πρόβλημα, γι’ αυτό και παραπέμφθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο», δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας πως «οποιοσδήποτε πολίτης έφτανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα τύγχανε των πρώτων βοηθειών και της απαραίτητης φροντίδας, ακόμα κι αν δεν εφημέρευε, και το ίδιο θα έκανε και το Νοσοκομείο μας».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.