ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πήγαν να απαγάγουν εννιάχρονο από πανηγύρι!

1 min read

Ένα απίστευτα σοκαριστικό γεγονός ερευνά η Αστυνομία της Χίου. Σύμφωνα με καταγγελίες, άγνωστος πήγε να απαγάγει 9χρονο κατά τη διάρκεια πανηγυριού στην περιοχή Αρμόλια, της Χίου.

Σύμφωνα με τον politischios το περιστατικό συνέβη  κατά την διάρκειας της γιορτής Μαστίχας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου, με έναν άνδρα 55 χρονών να αποσπά την προσοχή μιας μητέρας και λίγο αργότερα να παίρνει τον 9χρονο γιο της, και να προσπαθεί να φύγει από μια από τις εξόδους του χωριού.

Η μητέρα αντιλήφθηκε γρήγορα πως ο 9χρονος γιος της είχε εξαφανιστεί από δίπλα της και άρχισε να τρέχει για να τον ψάξει και τον εντόπισε μετά από 100 μέτρα μαζί με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να κατο κατευθύνει εκτός του χωριού.

Οι φωνές της γυναίκας φαίνεται πως τρόμαξαν τον επίδοξο απαγωγέα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τον συνωστισμό και χάθηκε μέσα στο πλήθος. Οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, όμως οι προσπάθειες εντοπισμού του απέβησαν άκαρπες ενώ ακολούθησε κι επίσημη καταγγελία λίγο. αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.eu.