ΠΗΡΑΝ το ‘ΟΠΛΟ’ τους οι ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ! Η επιλογή που ‘ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ’ το ΣΥΡΙΖΑ;..

Newskamatero

Οι κ.κ Αντώνης Σαμαράς και Δημήτρης Αβραμόπουλος προχώρησαν στη μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα για την υποθεση της NOVARTIS. Ποιος όμως ανέλαβε την υπόθεσή τους;

Ο Δημήτρης Aβραμόπουλος προσέλαβε ως νομική υπεράσπιση τον τέως Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο Σπύρος Σαγιάς είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Εμπορικό Δίκαιο (D.E.A), Πανεπιστήμιο Panthéon Assas Paris II, Droit Commercial.

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Μέλος του Ελληνοβρετανικού, Ελληνογαλλικού και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών.

Ειδικεύεται σε θέματα εμπορικού και δημοσίου δικαίου, με έμφαση τις υπηρεσίες νομικού συμβούλου στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ιδίως σε ζητήματα δημόσιου οικονομικού δικαίου (δημόσιες συμβάσεις, δημόσια έργα, συμβάσεις παραχώρησης, επενδυτικά σχέδια).

Ο ίδιος μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Οσο για τον Αντώνη Σαμαρά, ο δικηγόρος που υπογράφει την πολυσέλιδη μήνυση, o κ. Γιώργος Παπαλάμπρος, είναι ένας εξαίρετος ποινικολόγος φίλος του Προκόπη Παυλόπουλου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Οι Τούρκοι λένε ότι οι Έλληνες επιχείρησαν να τους πνίξουν…

Για όλα τα περιστατικά ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, υπάρχον δύο εκδοχές. Η πραγματικότητα και αυτή που παρουσιάζει η γείτονα χώρα. Και αυτή τη φορά, με το επεισόδιο στα Ίμια, τα ΜΜΕ της Τουρκίας ρίχνουν τις ευθύνες στην ελληνική πλευρά, αγνοώντας ότι το ζήτημα έχει γίνει θέμα προβληματισμού στην ΕΕ […]