Τρ. Δεκ 1st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέτσας στον ΑΝΤ1 Eτοιμάζουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για τον Τουρισμό

1 min read

Ετοιμάζουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για τον Τουρισμό και τους εργαζόμενους σε αυτό, ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου΄

Αναμένουμε τις αποφάσεις της Κομισιόν για τις μεταφορές και εν συνεχεία θα ανακοινώσουμε το σχέδιο μας πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφερόμενος στο άνοιγμα της εστίασης είπε ότι δεν υπάρχει “χρυσή συνταγή” καθώς σταθμίζονται όλοι οι κίνδυνοι. Δεν απέκλεισε, πάντως, το άνοιγμα πριν από την 1η Ιουνίου εαν είναι θετικές οι εισηγήσεις των επιδημιολόγων.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία της κυβέρνησης για τις συγκεντρώσεις στις πλατείες και εκτίμησε ότι η σταδιακή απελευθέρωση των μετακινήσεων προς την ηπειρωτική χώρα και τα νησια ενδεχομένως θα λειτουργήσει αποσυμφορητικά. Διευκρίνισε ότι το άνοιγμα προς όλα τα νησιά θα γίνει προσεκτικά και σε απόσταση χρόνου προκειμένου τα αποτελέσματα να αξιολογούνται από τους ειδικούς, 

Αναφέρθηκε και στα δύο κρούσματα σε μετανάστες στη Λέσβο, υπογραμμίζοντας ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας διότι ανιχνεύθηκαν έγκαιρα όπως προβλέπεται από τους ελέγχους που γίνονται σε κάθε νέα άφιξη μεταναστών σε νησί.

Τέλος ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε πως είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχου για μετατροπή της Αγια Σοφιάς σε Τζαμί. Η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη, δεν εκβιάζονται , όπως το δείξαμε και στον Έβρο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας και σημείωσε πως αναδεικνύουμε συνεχώς στην διεθνή κοινότητα τις προκλήσεις των Τούρκων.

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.