ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέτσας Αργή και μακρόσυρτη η επιστροφή στην κανονικότητα

1 min read

Για αργή και μακρόσυρτη επιστροφή στην κανονικότητα προϊδέασε τη Βουλή ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ  και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφανείς της Βουλής για την καμπάνια ενημέρωσης της Κυβέρνησης έπειτα από σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η ενημέρωση των πολιτών είναι από τα σημαντικότερα όπλα που έχει η κυβέρνηση στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

  “Η ενημέρωση σώζει ζωές και δίνει χρόνο στους εργαζόμενους  στο ΕΣΥ να προσφέρουν τη σωστή περίθαλψη στους ασθενείς. Η ενημέρωση θα μειώσει το δημοσιονομικό αποτύπωμα της πανδημίας. Αυτό δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στη διάθεση κοινωνικής προσφοράς των ΜΜΕ και στο φιλότιμο των εργαζόμενων. Έχουμε υποχρέωση ως πολιτεία για μια οργανωμένη καμπάνια. Είναι ανάγκη η ενημέρωση να γίνεται με κάθε δυνατό τρόπο” τόνισε. 

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ότι τα  δύσκολα είναι ακόμα μπροστά και ότι ο εφησυχασμός είναι κακός σύμβουλος. Παράλληλα γνωστοποίησε ότι η καμπάνια θα συνεχιστεί για αρκετό διάστημα ακόμα καθώς  η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι αργή και μακρόσυρτη.

   Ξεκαθάρισε ότι η ενημέρωση των πολιτών θα είναι η απάντηση της Πολιτείας απέναντι στα fake news ενώ θα υπάρξουν στοχευμένα μηνύματα για διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και επαγγελματικούς κλάδους καθώς η άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα είναι ούτε οριζόντια,ούτε ταυτόχρονη. Καταλήγοντας στην πρωτολογία του ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι η ενημέρωση σώζει ζωές και επιτέθηκε σε όσους αντέδρασαν λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τι θέλουν ; Να αφήσουμε τους πολίτες στην παραπληροφόρηση των fake news  και των θεωριών συνομωσίας; Τι θέλουν;Να παίξουμε κορώνα-γράμματα τη ζωή των Ελλήνων; Είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα να βάζουν κάποιοι τις κομματικές επιδιώξεις τους πάνω από το κοινό καλό; Μοναδικό μας μέλημα είναι να συμβάλλουμε στην ομαλή λειτουργία κάθε υγιούς επιχείρησης”.

  Υπέρ της στήριξης του Τύπου αλλά με απόλυτη διαφάνεια και συγκεκριμένες αρχές τάχθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ζητώντας στοιχεία για την ανάθεση του έργου.17

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.