ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πετρούπολη: Σοκάρει η 28χρονη «Είδαν να με βιάζουν στην τουαλέτα γέλασαν κι έφυγαν»

1 min read

Η νεαρή γυναίκα έδινε για έξι ώρες συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον ομαδικό βιασμό μίας 28χρονης σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην Πετρούπολη, όπου, όπως κατήγγειλε, τη βίασαν δύο άτομα υπό την απειλή όπλου.

Η νεαρή γυναίκα έδινε για έξι ώρες συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς και όπως είπε υπήρξαν θαμώνες που είδαν τον βιασμό και δεν έκαναν κάτι να τη βοηθήσουν.

Η 28χρονη παρουσία ψυχολόγου είδε φωτογραφίες με πρόσωπα υπόπτων στη δύσκολη διαδικασία της αναγνώρισης των δύο ανδρών που τη βίασαν με απειλή όπλου και ξαναζώντας τα όσα εφιαλτικά βίωσε.

Η γυναίκα φέρεται να έχει αναγνωρίσει ένα άτομο αλλά δεν είναι σίγουρη για το δεύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό για το οποίο επιμένει είναι ότι δεν τους γνώριζε. Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις και από το προσωπικό του μπαρ.

«Έγινε μέσα στην τουαλέτα. Απλά δε με πήραν στα καλά καθούμενα και με πήγαν μέσα. Είχαν προηγηθεί και άλλα προηγουμένως. Με όπλο, είδε η φίλη μου το όπλο από τον έναν που είχε και μου το είπε. Με πήρε ο άλλος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχει το όπλο πάνω του, με έβαλε μέσα στην τουαλέτα και με βίασε», είπε αρχικά η 28χρονη σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

«Μου έδειξε το όπλο μες στην τουαλέτα και τρομοκρατήθηκα. Άνοιξαν την πόρτα δύο άτομα, μας είδαν και γελάσανε. Δε βοήθησε κανένας», συμπλήρωσε. 

Ο «Εσκομπάρ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες ήταν γνωστός στην Πετρούπολη με το παρατσούκλι «Εσκομπάρ», η 28χρονη περιέγραψε πως ο ένας φερόμενος ως δράστης έχει κενό στα δόντια και είναι εύσωμος, με «άγρια» χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο είναι γόνοι εύπορων οικογενειών.

Το χρονικό του εφιάλτη

Η 28χρονη κατέθεσε ότι είχε πάει με μια φίλη της στο κλαμπ για να διασκεδάσουν. Για αρκετή ώρα δεχόταν την παρενόχληση από τα δύο άτομα χωρίς η ίδια να ανταποκρίνεται.

Οι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, την πλησίασαν και με την απειλή όπλου τη βίασαν στις τουαλέτες.

Πρώτα τη βίασε ο ένας και στη συνέχεια, φαίνεται πως είχε συνεννοηθεί με έναν άλλον άνδρα, μπήκε και εκείνος στην τουαλέτα και προέβη στη συγκεκριμένη πράξη.

Η κοπέλα βγήκε από το μαγαζί σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάλεσε την αστυνομία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.