ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέτρος Φιλιππίδης Σε καραντίνα στις φυλακές Τρίπολης Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ

1 min read

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τρίπολης πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση της προφυλάκισης του και τη μεταγωγή του στο σωφρονιστικό κατάστημα από τη ΓΑΔΑ.

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τρίπολης πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης,. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τις επόμενες ημέρες μόνος του θα κρατείται μόνος του, λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την πανδημία του κορωνοϊού. 

Κατά πληροφορίες, ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλει να μιλήσει με κάποιον, ενώ όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ρώτησαν αν είναι καλά εκείνος φέρεται να απάντησε: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Το σκεπτικό της προφυλάκισης 

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται λόγος για ιδιαίτερη σκληρότητα από μέρους του ηθοποιού κατά την τέλεση των πράξεων καθώς και για μακρά περίοδος της δράσης του, από το 2008 έως τουλάχιστον το 2014. Περίοδος κατά την οποία φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του.

Στο σκεπτικό για την προφυλάκισή του,σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διατυπώθηκε η κρίση ότι ο ηθοποιός, αν αφεθεί ελεύθερος, θα μπορούσε να επανέλθει στον καλλιτεχνικό χώρο και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Επιβαρυντικό στοιχείο για τον κατηγορούμενο ήταν και η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, που δόθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.«Δεν το πιστεύω αυτό που κάνατε», φέρεται να είπε όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχει διαταγή προφυλάκισής του και πρέπει να ακολουθήσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η πιο βαριά από τις τρεις πράξεις που  αποδίδονται στον Πέτρο Φιλιππίδη είναι αυτή του βιασμού το 2008. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, νεαρή ηθοποιός τότε, πήγε στο θέατρο «ΗΒΗ» που δούλευε ο Π.Φιλιππίδης, προκειμένου  να μιλήσουν για δουλειά. Όμως, αντί για το ρόλο που περίμενε,  εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε και να την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.