ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέθανε ο ηθοποιός του «Star Wars» Άντριου Τζακ

1 min read

Πέθανε από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού, σε ηλικία 76 ετών, ο Άντριου Τζακ, γνωστός από το ρόλο του ως Major Caluan Ematt, στο franchise «Star Wars» και ως σημαντικός δάσκαλος διαλέκτων του Χόλιγουντ.

Η εκπρόσωπός του, Τζιλ ΜακΚάλοου επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση με δήλωσή της στην εφημερίδα Evening Standard, αναφέροντας ότι ο Βρετανός ηθοποιός πέθανε την Τρίτη (31/3) στο Νοσοκομείο του Αγίου Πέτρου στο Σάρεϊ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Δυστυχώς, η σύζυγός του, επίσης δασκάλα διαλέκτων, Γκαμπριέλ Ρότζερς, δεν μπορούσε να είναι μαζί του τις τελευταίες του στιγμές.

Η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στην Αυστραλία, δημοσίευσε στα social media: «Ο Άντριου Τζακ διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από δύο ημέρες. Δεν είχε κανένα πόνο και έφυγε ειρηνικά γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του ήταν σύσσωμη “μαζί” του».

Η εκπρόσωπός του είπε επίσης ότι ο Τζακ Άντριου εξακολουθούσε να εργάζεται πριν από τον θάνατό του, με πιο πρόσφατη συμμετοχή του στην επερχόμενη ταινία Batman του Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.