ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέθανε από ανακοπή ο επιχειρηματίας Γιώργος Γιαννάκης μετά τον εμβολιασμό

1 min read

Ο επιχειρηματίας έφυγε σε ηλικία 52 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ είχε εμβολιαστεί λίγες ημέρες πριν το θάνατο του κατά του κορωνοϊού. Αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του.

Καλόκαρδος, αυτοδημιούργητος και με μεγάλη φιλανθρωπική δράση. Με αυτά τα λόγια περιγράφουν φίλοι συνεργάτες τον επιχειρηματία Γιώργο Γιαννάκη, οι γνωστοί του. 

«Πάρα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, πρόσχαρος, όπου είχε ασχοληθεί ως επιχειρηματίας ήταν επιτυχημένος και δεν είχε γενικά κακίες, εδώ στο δημο Μαρκοπούλου. Πάντα με το χαμόγελο και κυρίως βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο», λέει ο Κωνσταντίνος Αλαγιάννης, δήμαρχος Μαρκόπουλου.

Ο Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν «καφέ ντελ μαρ» στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε γνωστούς σελέμπριτι όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί», λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Συντετριμμένος, ο φίλος του Αντώνης Ρέμος, τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία τους στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας «Καλό Παράδεισο».

Ο Γιώργος Γιαννάκης είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένα καφέ μπαρ και εστιατόρια, αφού εκτός από το ιστορικό «καφε ντελ μαρ» είχε και το εστιατόριο «φυκι φυκ»ι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.