ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Peter McCullough: «Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί μαζικό θάνατο»

1 min read

Ο πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, σε νέα του παρέμβαση ξεκαθαρίζει ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί τον θάνατο!

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά την άποψη αυτή την κατέθεσε προ μηνός στην αμερικανική Γερουσία.

«Θα είμαι πολύ ξεκάθαρος επ’ αυτού. Και πρόσφατα μόλις κατέθεσα στην αμερικανική Γερουσία στις 7/12/2022.

Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο! Και σκοτώνει μεγάλους αριθμούς ατόμων. Πληροί όλα τα κριτήρια του αξιώματος αιτιότητας του Bradford Hill για ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί θάνατο!

Το δικό μας CDC απ’ τις 23 Δεκεμβρίου 2022 έχει πάνω από 16.000 Αμερικανούς που έχουν πεθάνει εντός ολίγων ημερών από την λήψη του εμβολίου!».

Σημειώνεται ότι τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για τον COVID-19  έδωσε τελικά στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ CDC το οποίο είναι και το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο αμερικανικός οργανισμός αν και αργοπορημένα δημοσίευσε μελέτη αναφορικά με το  σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου (VAERS) το οποίο είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συνδιαχειρίζονται το CDC και ο FDA.

Η ανάλυση σήματος ασφαλείας VAERS του CDC που βασίζεται σε αναφορές από 14 Δεκεμβρίου 2020  έως και 29 Ιουλίου 2022 για τα εμβόλια mRNA COVID-19 δείχνει ανησυχητικά ευρήματα  ασφάλειας για θανάτους  και μια σειρά από εξαιρετικά ανησυχητικά θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά, ανοσοποιητικά επεισόδια  μεταξύ ενηλίκων στις ΗΠΑ, απόρροια της λήψης σκευασμάτων mRNA.

Πηγή Pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.