ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέταξαν διάσημο ηθοποιό έξω από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα (photo)

1 min read

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος διάσημος ηθοποιός μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στο Λος Άντζελες.

Οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν που ο κινηματογραφικός αστέρας κυκλοφορούσε ανάμεσά τους χωρίς μάσκα, παρά το γεγονός ότι φορούσε στο λαιμό ένα μαντήλι που θα μπορούσε εύκολα να σηκώσει για να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο λόγος για τον Μπρους Γουίλις, όπου η φωτογραφία του κάνει τον γύρο των social media.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Γουίλις αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έτσι τελικά του ζητήθηκε να φύγει, πράγμα που έκανε, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια αγορά.

«Έκρινα λάθος» δήλωσε στο περιοδικό People ο Μπρους Γουίλις, μετά το περιστατικό. «Να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω και ας συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες» συμπλήρωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για την απειθαρχία του, ιδιαίτερα στο Twitter όπου κάποιοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν «Covidiot», δηλαδή «κορονο-ηλίθιο».

Η Καλιφόρνια δοκιμάζεται σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες από την πανδημία, καταγράφοντας πάνω από 2 εκατ. κρούσματα, εκ των οποίων τα 930.000 στην κομητεία του Λος Άντζελες και 30.000 νεκρούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.