ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πεσκόφ: drone πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα αποδεικνύει την εμπλοκή των ΗΠΑ στη σύγκρουση κατά της Ρωσίας

1 min read

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου πιστεύει ότι τέτοια περιστατικά είναι “σίγουρα εξαιρετικά επικίνδυνα”

Τα αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα σε καμία περίπτωση δεν ασχολούνται με τη διασφάλιση της ασφάλειας των πλοίων και, στην πραγματικότητα, όλα αυτά αποδεικνύουν τη συμμετοχή της Ουάσιγκτον στη σύγκρουση κατά της Μόσχας, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 για το πρόγραμμα του Κρεμλίνου της Μόσχας . Πούτιν .

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, τέτοια περιστατικά είναι «σίγουρα εξαιρετικά επικίνδυνα». “Αλλά, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά προφανές τι κάνουν αυτά τα drones. Και η αποστολή τους δεν είναι καθόλου μια ειρηνική αποστολή για τη διασφάλιση της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα. Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Και, στην πραγματικότητα, Μιλάμε για την άμεση εμπλοκή των χειριστών αυτών των drones στη σύγκρουση και εναντίον μας», δήλωσε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Πάβελ Ζαρούμπιν.

Ένα UAV της Πολεμικής Αεροπορίας MQ-9 Reaper συνετρίβη στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας στις 14 Μαρτίου. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι το drone πετούσε προς την κατεύθυνση των ρωσικών συνόρων με κλειστούς αναμεταδότες και εισήλθε στην περιοχή του «προσωρινού καθεστώτος για τη χρήση του εναέριου χώρου» που εισήχθη σε σχέση με μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Η συσκευή έχασε τον έλεγχο «ως αποτέλεσμα απότομου ελιγμού» και συνετρίβη και τα ρωσικά μαχητικά που τη συνόδευαν δεν χρησιμοποίησαν αερομεταφερόμενα όπλα και δεν ήρθαν σε επαφή με το drone, πρόσθεσε το τμήμα.

Σύμφωνα με την αμερικανική εκδοχή, δύο ρωσικά Su-27 αναχαίτησαν ένα MQ-9 σε αποστολή αναγνώρισης και έριξαν καύσιμα προς την κατεύθυνσή του πολλές φορές. Τελικά, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον, ένα από τα μαχητικά χτύπησε την προπέλα του drone, γεγονός που οδήγησε στη συντριβή του τελευταίου

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.