ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Περισσότεροι από 250.000 οι Έλληνες που περιμένουν να βγει η σύνταξή τους!

1 min read

Μετά από πέντε χρόνια βγήκε η επικουρική σύνταξη ασφαλισμένου! 

Πολλοί Έλληνες που περίμεναν να βγει η σύνταξή τους, ψήφισαν μαζικά την ΝΔ, πιστεύοντας ένα από τα προεκλογικά της ψέματα, ότι θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την έκδοση των συντάξεων. Ήδη κυβερνά η ΝΔ έναν χρόνο και οι καθυστερήσεις είναι ίδιες και χειρότερες από τον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με επίσημη έκθεση, σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση των νέων συντάξεων διαπιστώνουν οι θεσμοί που θεωρούν τις εκκρεμείς αιτήσεις ένα από το σοβαρότερα προβλήματα στο πλαίσιο της 7ης αξιολόγησης που αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα. Σήμερα οι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης για κύρια, επικουρική σύνταξη εκτιμάται ότι έχουν ξεπεράσει τις 250.000 με την αναμονή σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει έως και τα 5 χρόνια.

Στα τέλη Μαρτίου – δηλαδή πριν από το σχεδόν δίμηνο lockdown στις υπηρεσίες του e- ΕΦΚΑ, οι εκκρεμείς αιτήσεις για κύρια σύνταξη είχαν αυξηθεί σε 160.959 από 151.496 στο τέλος Δεκεμβρίου 2019, ενώ τους τελευταίους μήνες παρατηρείται και μεγάλη αύξηση των νέων αιτήσεων συνταξιοδότησης καθώς ισχύουν τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης.

Μιλάμε για ένα κράτος λήσταρχο, που έχει παρακρατήσει για 30 και 40 χρόνια χρήματα από τους πολίτες του και αντί να τους αποδώσει σε άμεσο χρόνο την σύνταξή τους, που είναι μικρότερη από αυτή που θα έπρεπε, καθυστερεί σκανδαλωδώς και κρατά στα ταμεία της το ζεστό χρήμα για τα δικά της παιδιά. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.