Περίπου 375 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην εθελουσία της Eurobank!Μεγάλη συμμετοχή στην Πειραιώς στόχος 1000

Newskamatero

Η γενικότερη αβεβαιότητα για το τραπεζικό σύστημα οδηγεί πολλούς εργαζομένους να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελουσίας εξόδου των τραπεζών.

Περίπου 375 με 380 άτομα συμμετείχαν στο πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου της Eurobank έναντι στόχου 400 ατόμων ή και 500 ατόμων ατύπως.

Με βάση ορισμένες πηγές στην Eurobank η συμμετοχή ήταν εύλογη και η διοίκηση θεωρεί ότι πέτυχε τον στόχο της.

Με την εθελουσία των 375 ατόμων της Eurobank μειώνει ετησίως το λειτουργικό κόστος 26 με 28 εκατ ευρώ.

 

Σε καλή πορεία το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Πειραιώς

 

Σε καλή πορεία βρίσκεται το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Πειραιώς όπου έχει δοθεί ως κίνητρο έως 61 μισθοί για να αποχωρήσουν εργαζόμενοι.

Ο άτυπος στόχος είναι 1000 άτομα αλλά η τράπεζα θα αποδεχθεί και συμμετοχή περισσότερων εργαζομένων στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Η γενικότερη αβεβαιότητα για το τραπεζικό σύστημα οδηγεί πολλούς εργαζομένους να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελουσίας εξόδου των τραπεζών.

 

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Δήλωση ΣΟΚ του Ερντογάν κατά των Κούρδων που ΕΚΡΥΨΑΝ τα ΜΜΕ...

Μια σοκαριστική δήλωση έκανε πριν λίγες ημέρες ο Ερντογάν στην εφημερίδα La Stampa, λίγο πριν την επίσκεψή του στη Ρώμη. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως θα αντιδράσει στις πορείες που διοργανωθούν στη Ρώμη εναντίον της εισβολής του στο Αφρίν, και τι θα έλεγε στους διαδηλωτές, ο Ερντογάν απάντησε […]