ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Περίπατος για την εθνική γυναικών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού – Συνέτριψε τη Σερβία

1 min read

Ιδανικό ξεκίνημα για την εθνική ομάδα γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που άρχισε σήμερα στη Βουδαπέστη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε με 26-7 τη Σερβία στη Duna Arena, πραγματοποιώντας ουσιαστικά μία καλή προπόνηση ενόψει της συνέχειας.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση δικαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί συντρίβοντας την σερβική ομάδα η οποία ασφαλώς και δεν είναι στο επίπεδο της αντίστοιχης ανδρικής της γειτονικής χώρας. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική καθώς από την πρώτη περίοδο η Ελληνική ομάδα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της προηγούμενη με 9-1, με την Ελένη Ξενάκη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Ελλάδας στη διοργάνωση. Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα η Σερβία ήταν κάπως πιο ανταγωνιστική αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε το ελληνικό συγκρότημα.

Η τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες με τις περισσότερες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με 7 τέρματα και την ακολούθησε η Ελευθερία Πλευρίτου με 5 και η Ελένη Ξενάκη με 4.

Οκτάλεπτα: 9-1,5-3,5-2,7-1

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 2,Μυριοκεφαλιτάκη 7, Μπενέκου 1, Κότσια 2, Νίνου 1, Πλευρίτου Ελ. 5, Ξενάκη 4, Σταματόπουλου.

Σερβία (Ίβκοβιτς): Λάζιτς, Σέγκαρ 1, Πάντοβιτς,Ρούντιτς,Γιοσίφοβιτς, Μίσκοβιτς 1, Γκλούσεβιτς, Μάντιτς, Ίλιτς, Βούκοβιτς 3, Μιλίσεβιτς 1, Γιακόβλεβιτς 1, Τράβαρ.

Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης αλλά και του πρώτου ομίλου στον οποίο συμμετέχει η εθνική ομάδα, η Ρωσία συνέτριψε την Σλοβακία με 31-2 ενώ στις 7:30 η οικοδέσποινα Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

Την Δευτέρα στις 2μμ ώρα Ελλάδος, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.