ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Περίεργη ιστορία στα Σπάτα με την σύλληψη πανίσχυρου Ισραηλινού επιχειρηματία που βρίσκεται στο στόχαστρο του… Σόρος!

1 min read

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Μπένι Στέινμετζ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα διεθνή ΜΜΕ, ο πανίσχυρος επιχειρηματίας κρατείται στην Ελλάδα από τις 24 Νοεμβρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα. Σε βάρος του 65χρονου Στέινμετζ ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας για υπόθεση που αφορά απάτη με ακίνητα, είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία από την Interpol.

Ωστόσο, το ένταλμα της Interpol ακυρώθηκε στις 29 Οκτωβρίου, με την εποπτική αρχή της υπηρεσίας να δίνει εντολή για διαγραφή του εντάλματος σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, σημειώνοντας ότι η διαδικασία που διεξάγεται σε βάρος του επιχειρηματία πηγάζει από πολιτικούς λόγους και είναι σοβαρά πλημμελής.

Ο ίδιος βρίσκεται στη χώρα μας και μετακινείται ελεύθερα, με περιοριστικό όρο να μην βγει από την Ελλάδα.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα Globes επιβεβαίωσε την είδηση: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο κ. Στεινμέτζ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας λόγω σοβαρής παραβίασης στη μεταφορά πληροφοριών. Χειριζόμαστε την υπόθεση και πιστεύουμε ότι ο κ. Στεινμέτζ θα επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι και την εργασία του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στεινμέτζ έγινε γνωστός μετά την τεράστια κόντρα που είχε με τον επενδυτή Τζορτζ Σόρος.

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.