ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πέρασε και από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός με «λυτρωτή» τον Μακέντα

1 min read

Την εξαιρετική του πορεία έως τώρα στη σεζόν συνέχισε ο Παναθηναϊκός, που με γκολ του Μακέντα επικράτησε του Παναιτωλικού με 0-1 στο Αγρίνιο, μπαίνοντας έτσι με το… δεξί στο Κύπελλο Ελλάδος. Με 11 Έλληνες ξεκίνησε στην ενδεκάδα η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ημέρες μετά το νικητήριο τέρμα που σημείωσε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φεντερίκο Μακέντα… ανέλαβε δράση και στο Αγρίνιο.

Έτσι, σκοράροντας στο 84ο λεπτό, με ένα πολύ ωραίο τελείωμα, ο Ιταλός στράικερ ήρθε από τον πάγκο, αλλά έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι» με 1-0 επί του Παναιτωλικού, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με εντελώς ελληνικό σχήμα, σε μια μάλλον «πειραματική» ενδεκάδα, ενώ είναι ενδεικτικό πως ο μοναδικός ξένος παίκτης τον οποίο είχε στη διάθεσή του ο Γιώργος Δώνης και χρησιμοποίησε ήταν ο Μακέντα…

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η έκτη νίκη των «πράσινων» σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια της φετινή σεζόν, ενώ η εν λόγω επικράτηση στο Αγρίνιο θα μπορούσε να είχε έρθει πιο… γρήγορα αν στο 20΄ ο Γιαννακόπουλος δεν έπιανε το πέναλτι του Στάικου.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Γιαννακόπουλος, Λιάβας (65’ Μπελεβώνης), Μαλής, Άργκους, Ρότσα (79’ Τσιγγάρας), Πάουλο Μάρκος, Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Ουίλιαν (71’ Μοράρ), Καμαρά.

Παναθηναϊκός (3-4-3): Κότσαρης, Παντελάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Οικονόμου, Καμπετσής (68’ Μακέντα), Βέργος (74’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (65’ Δώνης).

 

filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.