ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πένθος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη

1 min read

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο αθλητικός κόσμος από την απώλεια του Ιάπωνα kickboxer Kid Yamanoto στα 41 του χρόνια. Ο γνωστός αθλητής έχασε την μάχη με τον καρκίνο και ο πρώην αντίπαλός του Μιχάλης Ζαμπίδης, τον αποχαιρέτησε ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Έλληνας αθλητής έγραψε: «Καλό ταξίδι Kid Yamamoto. Καλή μετάβαση αγαπητέ φίλε.Ένας άξιος αθλητής που άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του στο παγκόσμιο στερέωμα των πολεμικών τεχνών. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.»

Ο Yamanoto είχε αγωνιστεί αρκετές φορές με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και είχε καταφέρει να έχει στο ενεργητικό του πολλές νίκες σε αγώνες kickboxing αλλά και στις ΜΜΑ. Στις 21 Αυγούστου είχε ανακοινώσει τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και για ακόμη μια φορά, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε εκφράσει δημόσια την αμέριστη συμπαράστασή του γράφοντας: «Ο φίλος και συναθλητής μου Kid Yamamoto, ένας από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους αθλητές της κατηγορίας παγκοσμίως, παλεύει με έναν πολύ «δυνατό αντίπαλο» όπως ο καρκίνος. Εύχομαι και προσεύχομαι να καταφέρει να τον βγάλει νοκ άουτ και να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή. Kid συνέχισε την δυνατή μάχη και βγες νικητής, όπως μόνο ΕΣΥ ξέρεις».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.