ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πεκίνο: Θα αντιδράσουμε εάν η Ουάσινγκτον προχωρήσει σε νέα δασμολογικά μέτρα

1 min read

«Εάν η αμερικανική πλευρά πεισματικά εμμείνει στην πορεία της και λάβει νέα δασμολογικά μέτρα σε βάρος της Κίνας, τότε η κινεζική πλευρά αναπόφευκτα θα λάβει αντίμετρα για να προστατεύσει αποτελεσματικά τα νόμιμά δικαιώματά μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας

Η Κίνα θα ανταπαντήσει εάν οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε νέα μέτρα για το εμπόριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών, αφού ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι είναι έτοιμος να επιβάλει δασμούς ουσιαστικά σε όλες τις κινεζικές εισαγωγές στις ΗΠΑ.

Την Παρασκευή, ο Τραμπ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επιβάλει πρόσθετους φόρους ουσιαστικά σε όλες τις κινεζικές εισαγωγές, απειλώντας με δασμούς σε προϊόντα αξίας 267 δισεκ. δολαρίων, πάνω και πέρα από τους σχεδιαζόμενους δασμούς σε κινεζικά προϊόντα 200 δισεκ. δολαρίων.

«Εάν η αμερικανική πλευρά πεισματικά εμμείνει στην πορεία της και λάβει νέα δασμολογικά μέτρα σε βάρος της Κίνας, τότε η κινεζική πλευρά αναπόφευκτα θα λάβει αντίμετρα για να προστατεύσει αποτελεσματικά τα νόμιμά δικαιώματά μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ερωτηθείς για την προειδοποίηση του Τραμπ. Δεν προχώρησε σε άλλες λεπτομέρειες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.