ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πειραιώς: Βίντεο σοκ από τη στιγμή που το φορτηγό καρφώθηκε στο κατάστημα

1 min read

Συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την πρόσκρουση του φορτηγού σε πρόσοψη καταστήματος στην οδό Πειραιώς, έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Ο 57χρονος οδηγός, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στον τοίχο του καταστήματος.

Πριν πέσει στο κατάστημα, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση. Μάλιστα, το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.

Δείτε το βίντεο 

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης  στην οδό Πειραιώς. Οι εικόνες από την «εισβολή» του  φορτηγού σε γραφεία εταιρίας μεταφορών που βρίσκεται πάνω στην Πειραιώς στο ύψος του Ταύρου, προκαλούν σοκ.

Λίγο μετά τις 11:30 γινόταν γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Οι πρώτες εικόνες από την «εισβολή» φορτηγού σε κατάστημα στην Πειραιώς

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.